С какви дрехи и обувки жените допадат най-много на мъжете?

Когато една жена се колебае какво да облече, може да е трудно да разбере откъде да започне. Но едно нещо е сигурно – с правилните модни съвети и препоръки как да се обличате според фигурата си, със сигурност ще се справите. Ще научите всичко това и още много от тази статия! Наскоро бе проведено социално проучване показа с какви дрехи жената най-лесно може да впечатли един мъж. Ето кои са те:

Колкото и странно да ви се струва, момичета, мъжете страшно много се вълнуват, когато видят някоя мацка в анцуг! Е, разбира се, не някой стар и раздърпан. Готина мацка с готино актуално марково екипче- как ви звучи? На всяка цена трябва да се сдобиете с едно дамско екипче, което да носите в свободното време, което прекарвате с половинката си.

Скини дънки е другата част от облеклото, по която мъжете адски много си падат. Тези модели подчертават краката и дупето, по което всеки мъж се заглежда.

Мини пола- Тази дрешка няма нужда от коментар. Че кой мъж не се захласва по мацка с къса пола?Разбира се, стига да има хубави крака и всичко да бъде в границите на нормалното.

Мъжете обожават голите женски рамене. Така че, ако искате някой да си падне по вас, заложете на топ с голи рамене. Факт е, че голите рамене и ключицата са женска еротична зона.

Някои по-ниски мъже се комплексират от високите дами. Те предпочитат жената, с която са, да носи ниски обувки. Така тя изглеждала много по-естествена.

Но ако искате да съблазните някого, заложете на къси панталонки и обувки на високи токчета. Тази комбинация е толкова секси, че няма как да ви устоят. Но все пак бъдете на ниво и покажете характер.

Обръщайте внимание на бельото си. Само че сега да не помислихте, че трябва бельото да бъде секси? Винаги можете да наелектризирате обстановката с хубав сутиен, който се подава уж небрежно под блузката или тя леко прозира. Този ефект е страхотен и винаги действа.